.
Війна пришвидшила дитжиталізацію

Війна пришвидшила дитжиталізацію

mlp / 12.01.2023

Війна пришвидшила дитжиталізацію в Україні.

С початком несправедливої війни росією проти України, захопленням значних територій, руйнування об’ектів інженерної інфраструктури майже всі економічні оглядачі західного світу, пророчили величезний хаос та розвал банківської системи нашої держави, що у подальшому призведе до катастрофічних наслідків.
Цього не сталося.
Головною причиною стійкості економіки та промисловості сектору держави стала дитжиталізація яка провадилась у всебічних секторах соціально - економічних відносин.
С перших днів Війни, населення масово зверталось до банків для отримання готівкових коштів, що передбачало обвал банківської системи. І тільки винятково правильна позиція Нацбанку України, по підтриманню платіжної системи, чітке виконання платежів через безготівковий розрахунок, призвели до того, що населення країни заспокоїлось. В результаті підвищилась довіра до банків, що в свою чергу зумовило збільшення безготівкових взаєморозрахунків, та зменшилось використання готівки. Банківська система вистояла і у подальшому чітко виконує свої функції. В наявний час, більшість розрахунків між громадянами та сферою торгівлі, виконуються без використання готівки, що в свою чергу підвищує національну валюту, та банківськівський сектор.
Наявність легкого доступу громадян до деяких видів електроного сервісу, через додаток «Дія», додала впевненості громадянам що - цифровізація це дуже добре, і тому треба цим користуватися в повсякденому житті. Коли наші співвітчизники, під час евакуаціїї переїджають за кордон, вони з подивом відзначають, що Україна, навіть в такий час, має свої переваги, тому що такої цифровізації жителі в Європі не мають.
Рішення держави про перехід до цифровізації в Україні було правильним кроком і поступово впроваджувалось, але сьогодні, саме Війна пришвидшує дитжитилізацію взаємовідносин в різних сферах суспільно-економічних відносин.
Україна, своїми практичними результатами використання IT в житті держави, вражає і подає приклад іншим.


П.Л. Мойсол

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |