.
Рекомендации Николаевской облгосадминистрации руководству горсовета и энергоснабжающих предприятий.

Рекомендации Николаевской облгосадминистрации руководству горсовета и энергоснабжающих предприятий.

mlp / 21.01.2020

Их озвучил зам. главы НОГА В. Гайдаржи 20 января на совещании с руководством энергоснабжающих предприятий, на котором доложили о стабильном прохождении отопительного сезона.

Керівництву Миколаївської міської ради, за участю управляючої компанії «Місто для людей – Миколаїв», рекомендовано розглянути можливість розширення мережі центрів обслуговування клієнтів у місті, враховуючи велику кількість будинків, які знаходяться в управлінні зазначеного господарського товариства.

АТ «Миколаївгаз» акцентовано на необхідності організації в терміновому порядку договірних відносин з провідними комерційними банками області з метою приймання платежів від населення, оскільки з 1 січня 2020 року для споживачів газу змінився порядок його оплати. Замість однієї платіжки громадяни отримуватимуть дві: окремо за спожитий газ, окремо за його розподіл.

МКП «Миколаївводоканал» доручено тримати на контролі стан розрахунків за електричну енергію та погашення існуючої заборгованості за спожиту електричну енергію, а також погашення заборгованості за послуги з відкачування холодної води по ТЦП балансової приналежності ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» спільно з ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» доручено опрацювати питання щодо можливості придбання обсягів електричної енергії, яку виробляє ТЕЦ.

Кеівництву Миколаївської міської ради рекомендовано розглянути можливість підтримки теплопостачальних підприємств міста, зокрема, ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» у питаннях відновлення асфальтного покриття в місцях проведення земляних робіт, передачі труб та обладнання з матеріального резерву міста для ліквідації аварійних ситуацій.

Теплопостачальним підприємствам рекомендовано здійснити моніторинг проведених перерахунків за теплову енергію, а також в обов’язковому порядку поінформувати ОДА про роз’яснення НКРЕКП щодо зазначеного питання.

20 січня прем'єр О. Гончарук повідомив у Telegram, що «платіжки на тепло та гарячу воду для громадян знижено до 30%. У 124 містах України здійснили перерахунок 131 підприємство теплокомуненерго».
Він додав, що до урядової ініціативи долучились 18 обласних центрів. Серед них Миколаєва не має.
Гончарук не повідомив за рахунок чого та кого здійснені знижки.

За повідомленням міністра А. Бабак 20 січня обговорювали концепції передачі повноважень з регулювання діяльності підприємств тепло-, водопостачання і водовідведення на місцевий рівень та фінансової стабілізації роботи цих підприємств. Її міністерством розроблені пропозиції щодо внесення змін до деяких Законів України, спрямовані на врегулювання питань надання житлово-комунальних послуг споживачам.

Зокрема це стосується: врегулювання старих боргів підприємств за енергоносії та продовження терміну реструктуризації кредиторської заборгованості підприємств станом на 01.05.2020 (згідно з Законом України №1730); запровадження механізму реструктуризації заборгованості населення за спожиті комунальні послуги та визначення умов щодо такої реструктуризації; врегулювання питання компенсації підприємствам різниці у тарифах, що утворилась з 2016 року; передачі повноважень з регулювання діяльності підприємств тепло-, водопостачання і водовідведення від НКРЕКП до місцевих органів влади.

Инвестор.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |