.
Администрация Николаевского морпорта оставляет за собой право с 1 февраля закрыть проходные порта по ул. 3 Слободская для грузового автотранспорта и по ул. Космонавтов для легкового автотранспорта для спокойствия местных жителей.

Администрация Николаевского морпорта оставляет за собой право с 1 февраля закрыть проходные порта по ул. 3 Слободская для грузового автотранспорта и по ул. Космонавтов для легкового автотранспорта для спокойствия местных жителей.

mlp / 20.01.2020

16 січня 2020 року, в приміщенні адміністрації Миколаївського морського порту, керівництво філії, за ініціативи Миколаївської міської ради та Адміністрації Заводського району, провело робочу нараду стосовно питання впорядкування руху та відстою вантажного автотранспорту, на дорожній мережі Миколаєва, що прямує з вантажами до морських терміналів порту по вул. 3-й Слобідській.

У нараді взяли участь представники міських органів влади: заступник голови Миколаївської міської ради Андрієнко Ю.Г., перший заступник голови адміністрації Заводського району Яковина А. В., заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Осецька Н. В., а також представники стивідорних компаній, що ведуть свою діяльність в межах акваторії порту та в своїй роботі використовують його прохідні.

Це вже не перша зустріч учасників з цього питання, адже проблема на сьогодні дуже актуальна і потребує негайного вирішення. Про її актуальність свідчать численні зверненнями до Миколаївської міської ради мешканців, що проживають поблизу місця скупчення транспортних засобів, зі скаргами про перевантаження вулиць великогабаритним автотранспортом, які заважають руху громадського транспорту, створюють незручності для жителів міста, погіршують санітарно-екологічні умови.

В ході зустрічі сторони обговорили шляхи вирішення транспортного розвантаження вул.3-я Слобідська та алгоритм руху вантажівок в/з терміналів Миколаївського морського порту, при якому не буде створюватися транспортний колапс, проте буде збережена інфраструктура міста без загроз для екології і жителів.
Також, учасники наради обговорили питання відновлення проблемної ділянки дорожнього покриття в районі залізничного переїзду по вул. 3-я Слобідська на одному з маршрутів руху вантажівок до Миколаївського морського порту, який перебуває у незадовільному стані, домовились розглянуть можливість дольової участі стивідорних компаній у фінансуванні для її ремонту та повідомити про свої рішення до 01.02.2020.
Однією з першочергових завдань Адміністрації Миколаївського морського порту є допомога та сприяння у вирішенні проблемних питань стивідорним компаніям, що ведуть свою діяльність в межах акваторії порту, відкритість до діалогу та співпраця з органами влади міста Миколаєва.

У разі відсутності пропозицій для вирішення питання щодо ремонту дорожнього покриття проблемної ділянки автошляху і відсутності зворотного зв'язку та розуміння з боку учасників наради, Адміністрація залишає за собою право з 1 лютого закрити прохідну порту по вул. 3-я Слобідська для вантажного автотранспорту, а також закрити прохідну порту по вул. Космонавтів для легкового автотранспорту, окрім спецтранспорту, задля безпеки руху та спокою місцевих жителів до вирішення зазначеного питання.

Сайт Николаевского морского порта.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |