.
Перспективы строительства дюкера и к чему должны готовиться жители Варваровки.

Перспективы строительства дюкера и к чему должны готовиться жители Варваровки.

mlp / 16.12.2019

Об этом шла речь на совещании в департаменте ЖКХ. На сайте департамента сообщили:

«Підрядна організація працює згідно з планом. Укладання магістральних мереж завершено на 100%, добігає кінця робота з облаштування колодязів. Перш ніж законсервувати об’єкт перед зимою, підрядник береться до кінця наступного тижня заасфальтувати розриття, що були зроблені під час будівництва.
Основні роботи за проектом та власне будівництво дюкеру під Південним Бугом заплановано з весни 2020 року. Керівник проекту ТОВ «ВІК Технології» Єгор Бєдаков повідомив, що за наявності фінансування на роботи необхідно близько 4 місяців. Але це стосується лише магістральних мереж. Попереду кропітка робота – розгалуження магістралі.

Першочергова задача для Центральної районної адміністрації та депутата округу О. Бернацького – визначитися з пріоритетним переліком вулиць для лінійних мереж, аби охопити максимальну кількість жителів мікрорайону, та вишукати кошти в бюджеті на наступний рік для розробки відповідної проектно-кошторисної документації.

Як повідомив директор С. Коренев, департамент ЖКГ зі свого боку запланував в кошторисі-2020 фінансування будівництва в Варварівці каналізації з локальними очисними спорудами.
Коли об’єкт буде зданий в експлуатацію, настане час підключення абонентів до нового водоводу. Ця процедура, згідно закону, лягає на плечі населення - від отримання у «Миколаївводоканалі» технічних умов до встановлення приладу обліку. За попередніми підрахунками, витрати домоволодіння можуть скласти 10-15 тис. грн. в залежності від віддаленості його від мережі.

Технічний директор МКП «Миколаївводоканал» В. Тельпис наголосив, що сусіди, об’єднавши зусилля, можуть зекономити, наприклад, на роботах з облаштування спільного на 4 адреси, а не індивідуального колодязя. Остаточні розрахунки для кожного окремого випадку можна буде зробити лише після введення об’єкту в експлуатацію, тобто, не раніше кінця 2020 року».

P.S.

К информации департамента ЖКХ горсовета можно добавить, что подрядчик «ВІК Технології» все работы провел за собственные средства. Называется сумма в 35 млн. гривен.
Получается, что принимая бюджет-2020, горсовет обязан учесть в нем такую сумму задолженности.

Инвестор.

08.03.2023
Зі свя'том весни
26.02.2023
За скільки можна купити квартиру в Одесі
10.02.2023
Суспільство все бачить…
20.01.2023
Підприємці Миколаєва повертають місто до життя.
15.01.2023
Прийняття законопроекта №5655 загрожує Миколаєву.
12.01.2023
Війна пришвидшила дитжиталізацію
08.01.2023
Морегосподарьский комплекс Миколаєва -не працює.
31.12.2022
З Новим Роком
23.02.2022
Бизнесу могут уменьшить налоговую нагрузку: Президент инициирует программу экономического патриотизма.
23.02.2022
Новый собственник жилья не обязан возвращать долги за предыдущего собственника – разъяснение.
| | | | - | | | | | |