.
Настоящее Николаевского аэропорта.

Настоящее Николаевского аэропорта.

mlp / 12.07.2016

Об этом сообщила пресс-служба Николаевского областного совета.

В рамках чинного Меморандуму з інвестиційною компанією «RAW3 Construction Corporation» триває робота стосовно виходу з кризової ситуації КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв».
Цей Меморандум визначає відносини та напрями співробітництва між інвестиційною компанією та обласної радою з метою задоволення потреб територіальних громад регіону у сфері надання авіаційних послуг.
За умовами Меморандуму Миколаївська обласна рада у межах своїх повноважень розпочинає співпрацю з інвестиційною компанією. Компанія зобов’язується суттєво поліпшити роботу КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» відповідно до вимог чинного законодавства України, нести майнову відповідальність, зобов’язується погасити заборгованість комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв».

Перший заступник голови Миколаївської обласної ради Михайло Соколов розповів про стан співробітництва щодо відновлення роботи КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв»: Сьогодні представники компанії RAW3 розпочали підбір фахівців авіасфери серед професіоналів Миколаєва, Херсону, інших областей України. Наступним кроком стане вибір офісу для представництва інвестиційної компанії «RAW3 Construction corporation». Далі - due diligence, процедура складання об'єктивного уявлення про об'єкт інвестування, що включає в себе оцінку інвестиційних ризиків, незалежну оцінку об'єкта інвестування. Також майже завершена технічна документація щодо обсягів реконструкції злітно-посадкової смуги КП «Міжнародний аеропорт «Миколаїв». Останнім кроком стане реєстрація юридичної особи в Миколаєві, для того щоби компанія працювала в правовій сфері українського законодавства.
Це може бути або заснована юридична особа однойменна з назвою інвестиційної компанії «RAW3 Construction Corporation» і власник на 100% - суб'єкт українського господарювання. Або форма представництва зі створенням юридичних осіб. Це складніше юридично. Закон вимагає, щоби був суб'єкт українського господарювання. Інвестори його створюють
.

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко відзначила, що представники компанії інвестора надіслали низку запитань. »Ми готуємо зворотний зв'язок для продовження співпрац»і, - підкреслила Вікторія Вікторівна.

В.о. директора комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» Костянтин Жело: «Водночас продовжуються претензійні роботи з власниками літаків, підприємствами, які знаходяться на території аеропорту. Здійснюємо роботи з викосу по периметру, приводимо привокзальну площу до ладу. Для відновлення огорожі встановили бетонні плити, що ми могли самі підняти. Для подальшої роботи залучили підрядників.
Дві-три тижні тому ми приступили до косовиці сіна, яке знаходиться на території аеропорту. Спочатку пробували самі, власною технікою, підрахували витрати та з'ясували, що це невигідно. Тож залучили підрядника. Підрядник справляється із основними роботами, реалізовує сіно, за що отримує гроші. Ми ж економимо. Зекономлені гривні витрачаємо на відновлення техніки, інші господарські роботи
.

Інвестиційна компанія «RAW3 Construction Corporation» вважає, що інвестування в «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» дуже вигідний проект. Адже область має величезний потенціал та шанси стати більш успішною.

| | | | - | | | | | |