.
Обращения Сергея Власенко.

Обращения Сергея Власенко.

mlp / 08.09.2015

Они представлены 7 сентября на сайте РТПП Николаевской области.

К главе Николаевской облгосадминистрации В. И. Мерикову.

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області звертається до Вас з приводу ситуації, що склалася на даний час у цій організації: попереднє керівництво перешкоджає виконанню її статутних функцій….
Катвалюк І.А. самовільно, всупереч установленому законом порядку скликає Загальні збори членів РТПП Миколаївської області, незаконно утримує печатку та документи вказаної організації, а також продовжує розпоряджатися майном РТПП Миколаївської області не маючи на те законних підстав.
Крім того, Катвалюк І.А. незаконно заволодів всіма електронними ключами від банківських рахунків РТПП Миколаївської області і в період з 26 серпня по 03 вересня 2015 року, користуючись ними, незаконно здійснив перерахування з банківських рахунків РТПП Миколаївської області на рахунки інших суб’єктів підприємницької діяльності грошових коштів що належать Палаті в сумі більше 300 000 грн.
Крім того, Катвалюк І.А. незаконно заволодів майном РТПП Миколаївської області, а саме - двома легковими автомобілями та на даний час утримує їх у невідомому місці.
Своїми діями Катвалюк І.А. спричиняє значну матеріальну шкоду як РТПП Миколаївської області, так і підприємців, що користуються її послугами.
З приводу вказаних протиправних дій РТПП Миколаївської області звернулась с заявами до Генеральної прокуратури, Прокуратури Миколаївської області та УМВС України в Миколаївській області про притягнення Катвалюка І.А. до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів….
На підставі викладеного, РТПП Миколаївської області інформує Вас з приводу ситуації, що склалася навколо даної організації та просить сприяти у її вирішенні законним шляхом в найкоротший термін.

В Генеральную прокуратуру и Службу безопасности Украины.

Прошу провести перевірку дій гр. Катвалюка Ігоря Анатолійовича на предмет наявності ознак злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, у тому числі, передбачених ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем), а також правопорушень, передбачених законодавством про протидію корупції, в період обрання його на посаду Президента Торгово-промислової палати Миколаївської області, а також в якості члена Ради Торгово-промислової палати Миколаївської області.

К членам РТПП в Николаевской области.

Доводжу до Вашого відома, що постановою Одеської апеляційного господарського суду від 26.08.2015 року у справі № 915/175/15 було визнано недійсним рішення позачергових Загальних зборів членів РТПП Миколаївської області від 17.02.2012 року, яким були достроково припинені повноваження Президента РТПП Миколаївської області Власенка Сергія Валентиновича, інших органів управління РТПП Миколаївської області та на посаду Президента РТПП Миколаївської області обраний Катвалюк Ігор Анатолійович, обрані органи управління РТПП Миколаївської області в новому складі.

Органами управління РТПП Миколаївської області розглянута необхідність проведення Загальних зборів членів РТПП Миколаївської області, такі збори мають відбутися у майбутньому, але не 14 вересня 2015р., та лише після проведення інвентаризаційних та ревізійних перевірок, перевірок фінансово-господарської діяльності РТПП Миколаївської області незалежними фахівцями та правоохоронними органами.
На сьогоднішній день робота РТПП Миколаївської області не зупиняється та продовжується.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ ИНФОРМАЦИИ о назначении внеочередных Общих собраний членов РТПП Николаевской области.

Информация о назначении внеочередного Общего собрания членов Региональной торгово-промышленной палаты Николаевской области на 14 сентября 2015 г. и проведении их в помещении бизнес-центра «Александровский» не соответствует действительности и имеет целью дестабилизировать работу Региональной торгово-промышленной палаты Николаевской области....
О времени и месте проведения Общего собрания членов РТПП Николаевской области, Президиума РТПП Николаевской области, Совета РТПП Николаевской области, Ревизионной комиссии РТПП Николаевской области Вы можете узнать по адресу: г. Николаев, ул. Потемкинская, 41, или по телефону: 0512 47-33-77, или на официальном сайте РТПП Николаевской области http://www.rtpp.com.ua.

По материалам rtpp.com.ua.

| | | | - | | | | | |