.
ГУ Міндоходів у Миколаївській області впроваджує пятирічну стратегію розвитку Міністерства доходів та зборів.

ГУ Міндоходів у Миколаївській області впроваджує пятирічну стратегію розвитку Міністерства доходів та зборів.

mlp / 12.07.2013

Днями в Києві відбувся Всеукраїнський форум працівників Міністерства доходів і зборів України. Основним тезісом форуму став девіз - «У нашій єдності – потужність держави». Метою форуму було проведення презентації пятирічної стратегії розвитку Міністерства.

Під час виступу Міністр доходів та зборів Олександр Клименко зазначив - «Жодна організація не може працювати без конкретного плану дій та розуміння своїх цілей і перспектив. Тому ми визначили сім стратегічних напрямків роботи Міністерства. По кожному з них визначено відповідальних виконавців та методику оцінки ступеню реалізації поставлених завдань».
Міністр в своєму виступі акцентував увагу на результатах роботи Міністерства після об'єднання податкової і митної служб, на нових функціях і методах роботи відомства, на принципах роботи з бізнесом, окреслив завдання на перспективу.

У форумі взяла участь делегація ГУ Міндоходів у Миколаївській області на чолі з начальником Володимиром Коломійцем.

Учасниками форуму обговорювалися питання, щодо створення Міністерства доходів та зборів европейського рівня, бачення, місії та принципів роботи відомства. В цілому, із створенням Міністерства отримані реальні законодавчі важелі для підвищення ефективності адміністрування податків і митних платежів.
У митній сфері в цілому запроваджена орієнтація на підвищення ефективності митного контролю, разом з тим – на спрощення процедур та зменшення часу на оформлення товарів.
Також, на форумі було представлено 7 стратегічних напрямів розвитку Міністерства, під ці напрями розроблено 25 стратегічних цілей. Виходячи з кожної мети визначені ініціативи – всього 77 ініціатив.
ГУ Міндоходів у Миколаївській області буде робити все для того, щоб кожен член колективу усвідомлював свою особисту роль в процесі виконання стратегічних завдань та свою персональну відповідальність за спільні успіхи.
Зусилля колективу відомства будуть зосереджені на розвитку податкового та митного сервісу, встановлення партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, а також на створенні більш дієвих методів боротьби з мінімізацією податків та тіньовим сектором економіки.
За допомогою сучасної IT-інфраструктури ГУ Міндоходів у Миколаївській області зможе зробити обслуговування платинків податків - клієнтів відомства, комфортним та простим, а процес наповнення бюджету – максимально стабільним та прогнозованим.
Запровадження клієнтоорієнтованого підходу – це не мода, а створення комфортних умов для ведення бізнесу, що є необхідною умовою розвитку економіки держави.

В цілому, на форумі панувала конструктивна і доброзичлива атмосфера, спілкування між колегами було одночасно діловим і живим. Учасники форуму висловлювали своє бачення розвитку Міністерства, визначали завдання на майбутнє, шукали шляхи вирішення виникаючих проблем або негативних тенденцій, ефективні методи роботи, шляхи розширення партнерських стосунків з бізнесом.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Миколаївській області.

| | | | - | | | | | |