.
Ты можеш спасти мир.

Ты можеш спасти мир.

mlp / 11.02.2011

ТИ МОЖЕШ ВРЯТУВАТИ СВІТ!

Саме під таким гаслом проводять молоді активісти «Фронту Змін» на Миколаївщині конкурс соціальної реклами на екологічну тематику.
До складу журі конкурсу увійшли добре відомі як в Миколаївській області, так і далеко за її межами експерти-екологи, митці, дизайнери, фахівці, що мають досвід організації «зеленого» туризму:
Почесний голова журі Антонюк Андрій Данилович - народний художник України;

Голова журі: Янішевська Оксана Альбінівна - директор рекламного агентства;
Члени журі: Кремінь Тарас Дмитрович - депутат Миколаївської обласної ради; Деркач Олег Михайлович - директор південної філії інституту екології Національного екологічного центру України; Мудрак Олег Іванович - депутат Миколаївської міської ради; Старощук Борис Олексійович - Заступник Голови, відповідальний секретар Миколаївського обласного відділення Спілки дизайнерів України;
Першин Юрій Станіславович - фотомитець; Куриць Леонід Сидорович - комерційний директор туристичного оператора «ОКЕАН ТУР»; Болдарев Віктор Леонідович - директор туристичної фірми «Саквояж»; Деменський Павло Андрійович - редактор «Служби реклами Деменських».

Організатори конкурсу ставлять собі за мету засобами креативної, візуальної реклами підвищити екологічну свідомість мешканців міста, загострити увагу громадськості на необхідності гармонізувати взаємини людини й природи, зробити модним життя в чистому та культурному місті, подолати суто споживацьке ставлення до навколишнього середовища.

За ініціативою лідера Політичної Партії «Фронт Змін» на Миколаївщині, голови фракції «Фронт Змін» у Миколаївській облраді В.І. Мерікова, головним призом для переможця стане туристична путівка в Європу.
Найкращі роботи будуть розміщені на білбордах та інших площинах в Миколаєві. Таким чином усі жителі та гості обласного центру зможуть оцінити їх роботу, і, напевно, прислухатися до такої простої і надзвичайно актуальної думки: «Доля нашого світу залежить від кожного з нас».

Участь в конкурсі безкоштовна.
Мова рекламних робіт: російська, українська
Учасником конкурсу може стати кожен, хто надасть оргкомітету конкурсу оригінали власних робіт, у відповідності до цього положення.

Термін подачі робіт: до 30 березня 2011р.

ЕТАПИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:
Прийом конкурсних робіт з 15 лютого по 30 березня 2011 р.
Робота журі конкурсу. Виявлення переможців конкурсу з 1 по 15 квітня 2011 р.
Нагородження переможців 16 квітня 2011 р. (День довкілля).
Розміщення кращих робіт на рекламних носіях міста в рамках проекту.

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Для участі в конкурсі приймаються роботи (плакат, фотографія, графіка) у наступному форматі: Електронний варіант роботи на носіях CD/DVD, формат файлу - ТIF, кількість точок на дюйм 72 dpi, кольорова схема CMYK, розмір файлу 600 х 300 см, орієнтація листа – альбомна.
Роботи слід надсилати на електронну адресу: uss@ukr.net

КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЖУРІ ТВОРЧИХ РОБІТ:
1. Відповідність заявленої тематики;
2. Актуальність відповідно сучасних соціальних реалій;
3. Ступінь позитивності;
4. Оригінальність та яскравість комунікаційної ідеї;
5. Якість художньо-технічного виконання.

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ
Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами, головний приз путівка до Європи;
Найкращі роботи, за висновками журі, будуть розміщені на рекламних носіях міста Миколаєва та Миколаївської області.

УЧАСТЬ У КОНКУРСІ
Роботи що подаються на конкурс не рецензуються і не повертаються.
До виключених прав, що надаються Оргкомітету, відносяться права на публічний показ конкурсних робіт, використання робіт в некомерційних цілях.
Учасник гарантує власне авторство та дотримання авторських прав на рекламне відтворення роботи направленої Оргкомітету конкурсу (використані фото, імідж, художні образи).
Переможці мають право використовувати призи та дипломи Конкурсу для реклами і популяризації власної творчості.

КОНСУЛЬТАЦІЇ ТА КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:
Всі бажаючи прийняти участь в конкурсі можуть отримати необхідну інформацію у громадській приймальні Миколаївської обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін».

Адреса: м. Миколаїв, пр. Леніна 93-в, оф. 505.
Контактна особа - Максименко Олександр, т. 0939359165, uss@ukr.net.

| | | | - | | | | | |