.
Как николаевский генерал делал бизнес на квартирах.

Как николаевский генерал делал бизнес на квартирах.

mlp / 13.11.2006

Полковники МВД в отставке Дмитриченко В.В., Погромский О.И.,
Сало П.И. обратились к исполняющему обязанности Министра МЧС України Антонцу В.М.с жалобой, в которой рассказали о деятельности генерал-майора Поступальського М.И. Ниже приводится часть жалобы, которая дана на сайте Mukola.net

Поступальський М. И. працюючи начальником управління пожежної охорони, а потім МЧС Миколаївської області на протязі дев'яти років зловживав службовим становищем займався накопиченням нерухомого майна, використовуючи підлеглих, примусовує їх виділені квартири приватизовувати, а потім за бісцень продавати своїм родичам.

Проживаючи в трьох кімнатній квартирі сім'я Поступальського з трьох чоловік по вул. Комсомольській 11, отримує службову квартиру площею 220 кв.м. по вул. Привольній, 73 «А», а квартиру по вул. Комсомольській ,11 , в серпні 1999 року виділяє своїй секретарці Возняк ².В., яка в неї не переїжджає, так як 29.12.1999 року за кошти управління пожежної охорони їй придбали по пр. Жовтневому, 27, квартиру.

У травні місяці 2000 року Возняк ².В. приватизує квартиру в будинку по вул. Комсомольській, 11 та продає по договору куплі – продажу тещі Поступальського — Кондратьєвій Н.Ф. за 800 грн., не зважаючи на те, що квартира по оцінці БТ² складала в сумі 26265 грн.

Шляхом махінацій, Поступальський отримує в мікрорайоні Леваневців м. Миколаєва, від працівників відділу капітального будівництва військово – повітряних сил України трьохкімнатну квартиру в будинку № 10 по вул.. Леваневців, яку він виділяє працівнику управління Сомову В.О. на одного, не зважаючи на те, що його сім'я складалась з 4 чоловік.

З метою заволодіння квартирою, яка виділена Сомову В.О. по вул.. Леваневців, 10, Поступальський за кошти управління придбав для сім'ї Сомова троьхкімнатну квартиру по вул.. Карла Лібкнехта, 3 та примушує Сомова приватизувати квартиру по вул. Леваневців, 10 , а потім продати її рідній сестрі жінки Поступальського — Марчук Людмилі Константинівні. Що й зробив Сомов В.О. по договору купівлі – продажу, продав за 1700 грн. .Марчук Л.К. трьохкімнатну квартиру , яка по оцінці БТ² складала суму у 47772 грн.

Крім цих кримінальних дій Поступальський використовуючи особовий склад підрозділів построїв собі двухповерховий будинок по вул.. Козацька,44, Ш.Балки, та в Ракетному Урочищі, які обніс двухметровим парканом.

Не відомо куди ділися при перетворені управління пожежної охорони в управління МНС –12 службових квартир.

Жалоба напралена на рассмотрение прокурора г. Николаева.

| | | | - | | | | | |